Over Realys

Realys (uitgesproken als [re-A-lis]) is opgericht in mei 2008 met als doel diensten aan te bieden op het gebied van softwareontwikkeling. Voorlopig bestaat Realys uit één persoon, Bob Veldt. De filosofie van Realys is dat software maken een gewoon vak is, waarin ervaring en kennis van technologie een grote rol spelen. Om tot een goed resultaat te komen, is het belangrijk dat een pragmatische projectaanpak gevolgd wordt.

Realys staat voor softwareontwikkeling met beide benen op de grond. Alle aspecten van een project, zoals planning, requirements management, software-ontwerp, ontwikkeling en testen krijgen de aandacht die ze verdienen, in de juiste verhouding tot de totale projectomvang.

Voor het uitvoeren van projecten wordt een uitgewerkte ontwikkelstrategie gevolgd die zich al meermaals bewezen heeft. De uitvoering verloopt volgens een incrementele manier van software-ontwikkeling, waarin de opdrachtgever op vaste momenten feedback geeft. De betrokkenheid van de opdrachtgever zorgt ervoor dat weinig tijd wordt verloren aan het implementeren van verkeerd begrepen eisen en wensen.